Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Terapeuten

bilde

Minnie Skjævestad, f: 1957. Jeg er gestaltterapeut med etterutdanning. I tillegg er jeg  sykepleier, helsepedagogisk veileder i Livsstyrketrening og Medisinsk yogainstruktør. I 2006 startet jeg Agder Gestaltterapi, og har siden arbeidet som gestaltterapeut og veileder/coach i egen praksis.

Jeg har lang erfaring som veileder i attføringsbedrift i arbeidsrettet rehabilitering, og som kursveileder ved Sørlandet sykehus. Videre har jeg jobbet i barnehage, hjemmesykepleie, psykisk helsevern, både kommunalt og psykiatrisk poliklinikk, kreftomsorg, demensomsorg og fengselshelsetjenesten.

Med 30 års erfaring innen helse- og livsmestring har jeg lært mye om kontakt med mennesker. Det helende i det oppmerksomme, ikke-dømmende nærværet (mindfulness) har fått økende betydning for meg, både i jobb og privat.

Min erfaring er at noe av det vi kan streve med i nåtid, kan ha sitt utspring i mestringsmønstre lært i oppvekst. Som barn tilpasser vi oss kreativt oppvekstmiljøet for å beholde størst mulig grad av omsorg og trygghet, og f.eks kan egenskapen " flink", "snill", "hardhudet" eller "den som lukker ørene" ha blitt overutviklet. Etterhvert som et handlingsmønster på autopilot. Mestringsmønsteret som fungerte i oppveksten kan skape vanskeligheter og uhelse i voksenlivet, både privat og på jobb. Vi trenger å utvikle alle sider av oss selv for å ha flere strenger å spille på og derigjennom større evne til å takle livets utfordringer.  Denne prosessen kan være sårbar, strevsom og vitaliserende.

Som gestaltterapeut er det viktig for meg å støtte deg til å være mer oppmerksomt tilstede i eget liv, med det som ER, her og nå. Da blir du mer i stand til å ta gode,bærekraftige handlingsvalg, - og du vil oppleve mer vitalitet.

Du er varmt velkommen!

Erfaring og utdannelse

Relational Living Body Psychotherapy - workshops med Julianne Appel Opper 2016 - d.d. 

NARM - Neuroaffektiv relasjonell metode Trinn 1 og 2, 2014
Medisinsk Yoga Instruktør 2014
International Training Program: Gestalt Therapy to Psychopathology and Contemporary Disturbances 2010 - 12
Etterutdanning Gestaltterapeut, Norsk Gestaltinstitutt, 2010 - 12
Gestaltpsykoterapeut MNGF, Norsk Gestaltinstitutt, 2004 - 08
Helsepedagogisk veileder i Livsstyrketrening, Diakonhjemmet Høyskole, 2003 - 04 livsstyrketrening.no
Autorisert sykepleier, Aust - Agder sykepleierhøyskole, 1982 - 85
Medlem av NGF, Norsk Gestaltterapeut Forening og underlagt foreningens etiske regler samt helsepersonell loven.
Medlem av NFP, Norsk Forbund for Psykoterapi
Medlem av Mindfulness Norge, nfon.no

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn